Yeni Siparişin İptali

Mağazamızdan verdiğiniz siparişinizi iptal etmek istediğinizde Müşteri Hizmetleri sayfamızda bulununan sipariş iptal formunu açıklama kısmına iptal sebebinizi belirterek (Yanlış sipariş geçilmesi, ürün veya ödeme tipi değişikliği vb. gibi) göndermeniz durumunda, işleminiz tarafımızca gerçekleştirilecektir. Yeni verdiğiniz siparişlerin iptal işlemini yapabilmeniz için siparişinizin kargoya çıkmamış olmamış gerekmektedir.
  Elinize ulaşan, teslim aldığınız siparişlerinizi iptal etmek için lütfen ürün iade işlemleri sayfamızı ziyaret ediniz.


Ödeme iadesi

  İptal/İade ettiğiniz siparişlerinizin; iadesi onaylandıktan sonra 7 gün içerisinde para iadesi yapılmaktadır. Siparişinizin tümünü veya sipariş içeriğinizdeki ürünlerin bazıları iptal edebilirsiniz; Bu durumda iptal ettiğiniz ürünlerin iadesi kısmi olarak yapılabilmekte veya tercih etmeniz durumunda hediye çeki oluşturularak geri iade edilmektedir.
   Kredi kartıyla verilen siparişlerde; kartınızdan çekilen tutar iptal edilmekte ve aynen geri iade olmaktadır. Havale ve kapıda ödeme ile vermiş olduğunuz siparişlerinizin iadesi belirteceğiniz banka hesap bilgilerine göre iade edilecektir.

kampanyalardan anından haberdar olmak için
e-posta listemize dahil olun!